ISAB,
ICT subcontractor

ISAB specialiseert zich binnen ICT (& all things ‘connected’) in grootvolume opdrachten, hóógdringende projecten en het opvangen van piekperiodes, die meestal voor een welbepaalde deadline dienen uitgevoerd te worden en dit geografisch verspreid binnen België.

 

Wij servicen B2B2B:

  • Merken/fabrikanten van ICT-apparatuur
  • Distributie van technologische oplossingen
  • Grootleveranciers van ICT-dienstverlening

 

ISAB functioneert als een merkonafhankelijke subcontractor, dit betekent dat wij altijd in onderaanneming werken, rechtstreeks voor fabrikanten, merken, aanbieders van ICT-dienstverlening. Wij verplaatsen ons met anonieme servicewagens.

 

ISAB is inzetbaar voor:

  • Installatie, reparatie, modificatie en upgrade van, alsook preventief onderhoud op, allerlei toestellen.
  • Logistieke diensten, warehousing, planning en dispatching 

 

Geen verrassingen:

  • Meetbare en controleerbare kosten door middel van forfaitaire all-in prijzen per installatie, per uur, per dag, … al naargelang het project
  • Een eigen planningsdienst en dispatching voor een doorgedreven flexibiliteit
  • Onmiddellijke beschikbaarheid en inzetbaarheid met neutrale servicewagens

 

Gepassioneerd en dynamisch team

ISAB staat voor een goed op elkaar ingespeeld en ervaren team aan field engineers dat passie, flexibiliteit en snelheid garandeert. Onze mensen bijten zich vast in ‘getting the job done’, ze laten pas los als ze fier kunnen zijn op het eindresultaat. Onze graad van flexibiliteit en snelheid is quasi ongezien in de sector.  We kunnen een zeer grote variatie aan projecten aan dankzij ons dynamisch team van vakmensen. 

Wij gaan alles in het werk stellen zodat jij jouw project tot een goed einde kan brengen.

 

Onze baseline is niet voor niets: 'We serve so you can deliver.'

 

Zin om deel uit te maken van ons team?

Bij ISAB zijn wij altijd op zoek naar collega's die dezelfde passie uitdragen, flexibel, correct en resultaatgericht werken. Wil je graag te weten komen wat we jou kunnen bieden? Aarzel dan niet om contact op te nemen. 

Voorbeelden

Piekperiode opvangen

Een ICT-dienstenleverancier vervangt de routers in 500 filialen van een bankinstelling. Deze roll out moet vóór een bepaalde deadline uitgevoerd worden.

De eigen techniekers zijn allemaal voor 100% bezet door de dagelijkse service van het computerpark.

Roll-out project

Een leverancier van kassasystemen realiseert een verkoop van 400 kassa’s aan een winkelketen. De kassa's moeten vooraf gestaged worden zodat ze vóór de drukke eindejaarsperiode in de verschillende verkooppunten in België én in het Groothertogdom Luxemburg geïnstalleerd kunnen worden …

Roll-out opdracht

Een servicebedrijf moet alle pc’s van een overheidsinstelling migreren naar een nieuw ‘operating system’. Nationaal gaat het over enkele duizenden configuraties die binnen een afgesproken tijdsbestek ingepland moeten worden.

© 2024 www.isab.be - Alle rechten voorbehouden.