We serve so
you can deliver

De merkonafhankelijke ICT-subcontractor

ISAB is een merkonafhankelijke ICT-subcontractor, dit betekent dat wij altijd in onderaanneming werken, rechtstreeks voor fabrikanten, merken, aanbieders van ICT-materiaal -en dienstverlening. Wij werken met een ervaren, flexibel en resultaatgericht team aan field engineers. Onze specialisatie zijn grootvolume opdrachten, hóógdringende projecten en het opvangen van piekperiodes, die meestal voor een welbepaalde deadline dienen uitgevoerd te worden en dit geografisch verspreid binnen België. We bieden support binnen elk aspect van jouw B2B ICT-dienstverlening zodat jij het beloofde eindresultaat kan opleveren bij jouw klant.

Passie, flexibiliteit en snelheid.

Onze oplossingsgerichte field engineers zijn gebeten door techniek en gepassioneerd door ICT en ‘all things connected’. We geloven dat als we de krachten van deze individuele passie voor technische zaken en probleemoplossende drive bundelen met de juiste begeleiding en tools, we als team grote opdrachten met gemak op tijd en correct opleveren. En we doen dit ook.

Onze Troeven

Ervaren

Sinds 1985 werken wij met een ervaren team van field engineers. Dynamische mensen met kennis en passie voor ICT.

Flexibel

Een bijzonder groot aanpassingsvermogen typeert ons. We werken snel en zijn flexibel. We kunnen een grote variatie van projecten aan. 

Resultaatgericht

Waterdichte procedures en afspraken om samen het beoogde resultaat te behalen binnen de vooropgestelde deadline. 

Geografisch sterk

We kunnen allerhande ICT-opdrachten aan bij jouw klanten verspreid over gans België

© 2024 www.isab.be - Alle rechten voorbehouden.