Onze diensten

ISAB functioneert als een merkonafhankelijke subcontractor, dit betekent dat wij altijd in onderaanneming werken, rechtstreeks voor jou als fabrikant, merk of aanbieder van ICT-dienstverlening. Wij werken onder jouw vlag. ISAB is inzetbaar voor installatie, reparatie, modificatie en upgrade van, alsook preventief onderhoud op, allerlei toestellen. Ook logistieke diensten, warehousing, planning en dispatching behoren tot onze dienstverlening. Een goed op elkaar ingespeeld en ervaren team aan field engineers garandeert passie, flexibiliteit en snelheid. Ze bijten zich vast in ‘getting the job done’ en laten pas los als ze fier kunnen zijn op het eindresultaat.

Warehousing - staging - transport

We beschikken over professionele magazijnen, goed uitgeruste labo ruimtes voor preconfiguraties en anonieme servicewagens voor transport.

Field services

Roll-out diensten (installaties, reparaties, modificaties, ...), break & fix opdrachten (SLA's met rapportage, ...), preventief onderhoud (technische controles, ...) en technische assistentie.

Onze aanpak

Jouw project is in goede handen bij ISAB.

  We zijn sterk in planning en afspraken met de klant, het dagdagelijks aansturen en opvolgen van de projectmedewerkers, technische rapportering via een 'real-time' digitaal planningssysteem (vlekkeloze connectie tussen field en backoffice) en administratieve opvolging.

  We zetten graag de puntjes op de 'i'. 

  Wij servicen B2B2B

  distributeurs

  aanbieders van allerhande technologische oplossingen

  groot-dienstenleveranciers

  die de de ICT-parken van grote meestal nationaal verspreide organisaties installeren, beheren en servicen. (Zoals banken, winkelketens, overheid, …)

  fabrikanten/merken

  van allerhande IT-apparatuur van printers tot bankautomaten en kassasystemen die bedrijven rechtstreeks bedienen

  © 2024 www.isab.be - Alle rechten voorbehouden.